Parfumerie Ingrid

Voor al uw geuren en verzorgingsproducten

Geuren

Wij hebben een uitgebreide keuze in zowel de traditionele als de moderne en actuele geuren voor kind, man en vrouw. Wij volgen zowel de klassieke als de nieuwste geuren. In ons uitgebreide assortiment kunt u als klant altijd een geur naar uw smaak en stijl vinden.

De cadeau’s worden verpakt in een opmerkelijke verpakking, verschillend van geur voor het kind, de man of vrouw. Vaak zijn van verschillende merken geschenkverpakkingen beschikbaar met extra inhoud.
Enkele topmerken in ons gamma zijn
Dolce & Gabbana, Thierry Mugler, BOSS, Tommy-Hilfiger, DKNY, Van Cleef & Arples, Shiseido, YSL Yves Saint Laurent, La Prairie, Gucci, Moschino, Narcisso Rodrigues, etc..

Verzorging

Voor de verzorging van huid en lichaam vindt u bij ons top-producten zoals
La Prairie en Shiseido. Voor vrouw en de moderne man.

Verzorgingsproducten voor een optimaal resultaat
Pas na een huidanalyse adviseren wij u het te gebruiken verzorgingsproduct.
Ook in ons eigen instituut gebruiken wij deze verzorgingslijn. Meer informatie over de verzorgingen in ons instituut vindt u hier.

Maquillage

Een goede make-up en daardoor een goed voorkomen van Yves Saint Laurent en Shiseido is in deze tijd meer dan ooit van belang. De combinatie van een uitgebreid assortiment en deskundig maquillage-advies leiden tot het beste resultaat.

De beste maquillage voor een optimaal resultaat. Shiseido heeft, door gebruik te maken van de wetenschappelijke eigenschappen van licht, een lichtsturende make-up gemaakt die een egale, maar toch natuurlijke finish geeft. Dankzij hypermoderne poeders wordt het licht weerkaatst op de voor u meest voordelige manier. De huid krijgt een ongekend egale uitstraling, glans en diepte, waarbij de lichttechnologie de kleurschakeringen in uw huid corrigeert (en niet verdoezelt).
De nieuwe voorjaarslook van Yves Saint Laurent is binnen.
“Paris Passion” is de naam die perfect past bij de nieuwe look van Yves Saint Laurent voor het voorjaar. De kenmerken zijn met licht overgoten kleuren, de intensiteit van onweerstinten, hemelse nuances, opvallende vleeskleurige lippen en een vluchtige teint.
Toppers zijn de paletten “Y-Mail”, de absolute starproducten van deze nieuwe look. Palet ‘Enlumineur de Teint’ doet fijne dingen voor het laten stralen van uw teint alsof de lentezon u een vluchtig kusje gaf, met een parelachtige finish.
Palet ‘Harmonie de Blush’ egaliseert uw teint en zorgt voor een vleugje instant frisheid met een zijdezachte finish. Voor de oogleden o.a. zachte pasteltinten in paars, roze en hemelsblauw en bescheiden lippen in natuurlijke tinten zoals o.a. zacht vanilleroze, perzik of licht amandelbruin.

Accessoires

Van bekende merken worden exclusieve toilet- en handtassen aangeboden. Ook voor diverse verzorgingsaccessoires zoals juweeltjes van Labussé, sjaals bent u bij ons aan het goede adres.